lagfinalen i benkpress.

23. juni, 2013 av Sigve Valentinsen

 Oslo SK vant lagfinalen i benkpress.

 

På hjemmebane ble Oslo SK norgesmester for lag i dag.  Sandnes AK var lenge på topp, men uten godkjent resultat for Alastair McColl var det dessverre ingen sjans for å vinne. Oslo SK var den eneste klubb som fikk mere poeng i finalen enn de 3 innledene omgangene.

 

Det var kun Sigve Valentinsen som satt norsk rekord i dag og de eneste personlige rekordene sto jentene for. Hege Berge fikk ikke noe resultat i benkpress på NM for 3 uker siden og var strålende fornøyd med ny pers på 125 kg idag og beste poengsum på Sande KK. Linda Kristensen vant NM i mai og fortsatte å imponere i dag. Nå ble det ny pers på 135 kg og et forsøk på norsk rekord på 138 kg, som var litt for tungt i dag.

Det ble trukket lodd om 3 stk Eleiko stenger, og de gikk til Sandnes AK, SPUVI og Askim SK.